Arabische Letters Leren!

Een tijdje geleden heb ik voor Umm An-Nu’maan van A Muslim Child is Born, het Arabic Letters Handwriting Workbook vertaald naar het Nederlands. Ik heb het zelf voor mijn kids gebruikt en het was een groot succes. Vooral het play doh gedeelte is een erg leuke toevoeging en maakt het extra aantrekkelijk voor ze. Ze leren de letter herkennen en schrijven in hun geïsoleerde vorm én in begin/midden/eind vorm. Door de bladen te lamineren en een whiteboard pen te gebruiken kun je ze hergebruiken. Een uitstekende oefening voor onze kleintjes die pas beginnen met het leren van de Arabisch taal in shaae Allaah!

Klik hier om naar de download te gaan!

 

3 thoughts on “Arabische Letters Leren!

 1. hanan zegt:

  salamu 3alaikoem,

  allereerst, wat zijn jullie goed bezig macha allah!

  ik heb geprobeerd het werkboek (arabic handwriting) te downloaden, maar het lukt niet. Overigens lukken de andere documenten wel, maar deze niet. waar kan het aan liggen>

  hoop het boek gauw te kunnen downloaden, want ik vind het een ideale manier om mijn kind het arabisch te leren!

  wa ssallaam

 2. Umm Mohammed zegt:

  Assalaamoe alaykoum

  Wat een prachtige site vol goede tips ideeën enzo Allahuma baarek laha. Moge Allah je belonen voor al dit goede werk. Moge Allah u kinderen laten opgroeien tot vrome moslims en hen onderhouders laten zijn van het gebed.

  Mijn vraag; wat is de goede leeftijd om te beginnen met Arabisch voor kinderen? X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *