Hidjrah Serie

Hidjrah, sommigen van ons zijn veel met dit onderwerp bezig en anderen weer helemaal niet. Zoals jullie misschien weten hebben wij enkele jaren geleden hidjrah gedaan vanuit Engeland naar Marokko en inmiddels zitten we alweer in Saudi Arabië. Ik krijg hier erg veel vragen over en het leek me handig om er een blog serie over te doen.

Interessant voor degenen die hier al volop met bezig zijn maar misschien ook voor degenen die dit niet zijn en hier wel meer kennis over willen opdoen in shaae Allaah. Ik weet nog niet uit hoeveel delen de serie zal bestaan, maar ik begin gewoon met schrijven en we zien wel waar het schip strand.

Zijn er specifieke onderwerpen die jullie graag terug willen zien in deze serie? Laat dan een bericht achter in de comments!

Liefs!

ps: kennen jullie https://bilaadoelislaam.wordpress.com/ al? Deze lieve zuster schrijft over haar ervaringen sinds ze naar Marokko is vertrokken met haar 3 kids, heel erg leuk en interessant om te lezen!

 

 

 

2 reacties op “Hidjrah Serie

 1. Amaani zegt:

  Assalaamu ‘alaykoum

  Ik ben niet geïnteresseerd in specifieke onderwerpen (vind alles eigenlijk wel interessant) maar wou toch een berichtje laten. Kijk uit naar de hijrah serie, in shaa’ Allaah!
  DjazakAllaahu khairan

  HayaakAllaah

 2. Munirah zegt:

  Na3am te gek! zeker ook voor peutertjes, beetje zoals de alhamdulillah serie? Moge Allah je rijkelijk belonen! Djazaaki Allahu khayraan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *