Nieuw in de shop: Islamitische Kindergedichtjes!

Het eerste kinderboekje is nu verkrijgbaar in de shop!

Dit gedichtenboekje laat je kind kennis maken met de Islamitische geloofsleer op een leuke en speelse manier. Eenvoudig en makkelijk te begrijpen rijmpjes die je kind snel zal oppikken in shaae Allaah! In totaal 10 gedichtjes met kleurrijke illustraties. Evaluatie is gedaan door Ustaadh Abu Nawfal.

Onderwerpen:

 • Allaah
 • Mohammed (salla Allaahu alayhi wa sallam)
 • Tawhied
 • Vertrouw op Allaah
 • Dunya
 • Sahaabah
 • Kijk eens om je heen
 • Laa illaaha illa Allaah
 • Mekka
 • Du’a

Bij iets nieuws hoort natuurlijk een leuke winactie in shaae Allaah! Doe mee met de actie op Facebook of Instagram om een gratis exemplaar te winnen! Óf als niet actief bent op FB of IG, reageer dan hieronder met wat voor soort boekje jij graag gepubliceerd zou willen zien! Kun je niet wachten en wil je alvast een boekje bestellen? Ga dan snel daar de shop!.

Deze actie loopt tot donderdag 16 juni 00:00 (Nederlandse tijd) en is open voor degenen met een Nederlands of Belgisch verzendadres. Vrijdag 17 juni zal de winnaar bekend worden gemaakt in shaae Allaah. (GESLOTEN)

Wa billaahi tawfeeq!

4 reacties op “Nieuw in de shop: Islamitische Kindergedichtjes!

  • Umm Naïm zegt:

   wa ‘Alaykum salaam wa rahmatullaahi wa baarakaatuhu ukhtee,

   Mijn excuses voor de enorm late reactie! Op één of andere manier heb ik geen melding gekregen hiervan. Maar om terug te komen op je vraag. Ja, Islamitische Kindergedichtjes zal volgende week op voorraad zijn inshaaeAllaah.

   Liefs, Umm Naïm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *