Islamitische Dagplanner

I love lijstjes! Ik maak werkelijk overal lijstjes van. De grootste reden daarvoor is omdat ik gewoonweg snel dingen vergeet en ik het overzicht fijn vind. Het enige minpunt is dat ik dus overal lijstjes heb liggen, of (verschillende) notebook(s) met hier en daar een lijstje, gekriebel van de kids er doorheen en random aantekeningen. Het leek me dus handig om alles in één overzichtelijk blad te hebben inclusief checklists voor dagelijkse handelingen die sowieso moeten gebeuren. Een gewone agenda zou in principe ook voldoen natuurlijk, maar op één of andere manier werkt dat toch niet voor mij. Dus heb ik zelf maar een simpele Islamitische Dagplanner gemaakt. En natuurlijk ook voor jullie gratis te downloaden zo vaak je maar wilt in leuke kleurtjes of lekker simpel zwart-wit.

islamitische-dagplanner-

 

 

> Islamitische Dagplanner – Kleur <

> Islamitische Dagplanner – Zwart/Wit <

 

Nog even wat laatste tips. Je kan het natuurlijk ook lamineren waardoor je het aan het eind van de dag gewoon kunt uitvegen om weer opnieuw te beginnen. En mocht je een A4 te groot vinden, stel het dan bij printer instellingen zo in dat het als een A5 wordt uitgeprint.

 

Een reactie op “Islamitische Dagplanner

  1. Pingback: Compleet overzicht van gratis Ramadan Planners - Mammiemammie.nl ● mama blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *