Project: Ummah Kids Verhalen

Yesss, we gaan een nieuw project beginnen samen met JULLIE, in shaae Allaah! Ik denk dat we allemaal wel eens dingen meemaken met onze kids of we horen van anderen leuke verhalen over hun kids, neefjes of nichtjes. Vaak wordt er dan gezegd: “hey, dat zou je echt moeten opschrijven voor later!” Inderdaad! Dat is precies wat ik met dit project wil doen; het verzamelen van de leukste, grappigste en mooiste waargebeurde verhalen van de kids in onze Ummah met als eindresultaat een geweldig (voor)leesboekje!

Hoe je mee kunt doen? Stuur je leukste verhalen op naar info@bintibunay.com voor 31 januari 2017. Je mag zoveel verhaaltjes insturen als je wilt, enige voorwaarde is dat ze geloofsgerelateerd moeten zijn. Er mag zelfs een tekening over de gebeurtenis (gemaakt door het kind) worden toegevoegd aan het verhaal!

De allerleukste verhalen worden gepubliceerd! Zit jouw verhaal erbij dan krijg je uiteraard een gratis exemplaar van het boekje!

Voor gedetailleerde richtlijnen, klik hier.

Ik kijk uit naar jullie inzendingen!

2 reacties op “Project: Ummah Kids Verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *