Moslimbloggers: Eid winacties!

Salaamu Alaykum! Hoe verloopt Ramadan tot nu toe voor jou? Hier staat qua bloggen even alles op een laag pitje en proberen we onze tijd zo goed mogelijk te benutten maaaaaar ik heb wel iets heel leuks voor je in petto! Samen met 12 andere moslimbloggers houden we dit jaar een Eid Bloghop waarbij je ontzettend leuke prijzen kunt winnen! Ik zal je zo vertellen hoe je dat kunt doen, maar zal voor degene die nieuw zijn hier even kort iets over mijzelf en mijn blog Binti & Bunay vertellen.

Ik ben Chaymae Umm Naïm, 35 jaar, van Nederlands/Molukse afkomst en inmiddels 16 jaar geleden bekeerde ik naar Islaam, alhamdulillaah. Nu 13 jaar getrouwd en moeder van twee meiden en een ontzettend grappig en ondeugend kereltje. Sinds ik moeder werd ben ik erg bezig met de Islamitische educatie van mijn kids en begon ik al vroeg met leuke en leerzame activiteiten te bedenken. Toen wij in Engeland woonden en mijn dochters nog klein waren was ik werkzaam bij Islamitische peuterspeelzaal waar ik het onwijs naar mijn zin had en ontdekte dat hier echt mijn passie lag. Ik koos ervoor om mijn dochters thuisonderwijs te geven en deed dit met veel plezier. We organiseerde wekelijks een Islamitische playgroup bij ons thuis met andere kinderen die thuisonderwijs kregen waar we verschillende activiteiten deden. Ondertussen was ik een Engelstalige blog gestart waar ik onze activiteiten, materialen en thuisonderwijs avonturen op deelde maar ik werd met regelmaat door Nederlandse zusters benaderd die op zoek waren Nederlands-talig materiaal. Na enig onderzoek bleek er inderdaad vrij weinig beschikbaar te zijn en zo begon ik Binti & Bunay!  Inmiddels zijn we alweer zo’n 3 jaar verder, is er kleine bijgekomen, hebben we nog twee internationale verhuizingen achter de rug en heb ik een Islamitisch kindergedichten boekje uitgebracht wa lillaahi l-hamd! Ik doe het allemaal nog steeds met veel plezier en hoop nog veel meer te kunnen doen in de toekomst in shaae Allaah!

Dusss, dat was even in a nutshell wie ik ben en hoe deze blog is ontstaan. Dan nu verder naar de winactie!

Zoals ik vertelde zijn er 12 moslimsbloggers die hieraan meedoen en bij elke blog kun je iets leuks winnen. Binti & Bunay zal Hadith XL kaarten set weggeven!

Een leuke set kaarten met korte Ahadith voor kinderen, ideaal om in de kinderkamer op te hangen. Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achterlaten dat je meedoet, that’s it! Meedoen kan tot en met vrijdag 9 juni. De winnaar wordt hier bekend gemaakt en ontvangt een persoonlijke email, zorg dus voor een geldig email adres.

Wil je kans maken op nog meer leuks? Hop dan door naar Toffe Kids. Een super leuke blog van mijn naamgenootje waar je handige DIY’s, reviews en tips vindt! Veel succes en Ramadan Mubarak!

 

55 reacties op “Moslimbloggers: Eid winacties!

 1. Susanne zegt:

  Wa aleykum salam wa rahmatulah wa baraktuhu Chaymae! Voor jullie ook Ramadhaan Mubarak!
  Wat leuk om zo even vlug te lezen hoe jij met jouw blog begonnen bent! Ik geniet nu ruim een jaar van jouw berichten en ideetjes, Jazak’Allah Ghairan!
  En wat leuk deze winactie; ik doe mee…mijn jongens zullen het mooi vinden op hun kamer, i think.

  Liefs en salam,
  Susanne

 2. Karima zegt:

  Asalaam oe aleikoum, Ik doe mee inshallah ga binnenkort de kamers van mijn dochters verplaatsen zou leuk zijn met deze wijze Hadith kaarten in de kamer van mijn dochters op te hangen. Wa aleikoum asalaam Karima

 3. Susanne zegt:

  Salam aleykum wa rahmatullah wa barkatuhu Chaymae! Voor jullie ook Ramadhaan Mubarak!
  Wat leuk om zo in een notendop te lezen hoe jij met jouw blog begonnen bent, ik geniet nu ruim een jaar van jouw berichten en ideeën, jazak’Allah ghairan.
  Voor komende tijd wilde ik met mijn jongens gaan beginnen met de hadith pagina’s die jij gemaakt hebt, jammer dat het maar tot twaalf gaat…maar eerst maar eens hopen dat ze dat kunnen memoriseren, insha’Allah!
  De hadithkaarten zouden een leuke beloning zijn wanner ze daar mee bezig gaan. En mooi op hun kamer hangen als daily reminder..

  Liefs en salam

 4. Muhtajeeba zegt:

  Ik doe graag mee!
  Je boekjes en werkbladen worden hier thuis veelvuldig gebruikt alhamdoulillaah. Moge Allaah je rijkelijk belonen.
  Lots of 💕

  • ByDaani zegt:

   Salaamou aleykoum,
   Ik ding graag mee naar deze prijs. Elke dag een mooie reminder voor mezelf, mijn gezin maar ook eenieder die mijn huis binnen treedt. Kennis is macht en rijkdom… en dat delen we met alle liefde ❤️.
   Liefs

 5. Fatma zegt:

  Salam,
  Ik was op zoek naar hadiths voor mijn kinderen tijdens de ramadan om ze te bespreken en kwam na zoeken jouw blog tegen. Zou graag de kaarten voor mijn kids willen.

 6. Kelly zegt:

  Oh zo leuk! Mijn oudste dochter wil haar kamer graag gaan ‘herinrichten’ en zou dit dus supppper leuk vinden! Zou geweldig staan.. moge Allah jou belonen! Ameen

 7. Latifa zegt:

  Wat mooi om te lezen hoe je tot de blog bent gekomen. Meteen geliked op insta om je bij te houden – voor als ik een dagje met kinderen door breng.

 8. Sara umm Y&A zegt:

  As salaam alaikum.ik doe in sha Allah ook mee, we zijn net verhuisd en ook wij kunnen het gebruiken maar of we now winnen of niet i love your blog ukhti!!! Gezegende dagen in sha Allah

 9. Leila zegt:

  Wat een leuke winactie, zelf ken ik de hadith niet uit mijn hoofd, dus dit zou heel handig zijn. En het is leuk om op te hangen in je kamer. Nou, ik hoop dat ik ze win, maar ik wens iedereen veel succes❤

 10. Um Sarah zegt:

  Salam ‘alaykum warahmatullah,
  Ik kom net je instagram, blog, introductie en je zaak tegen. Masha’Allah. Zo mooi en veel om bij te leren. Moge alles voor je gezegend zijn en Allah je bij al wat je doet steeds bijstaan. Ik doe graag mee en hoop te winnen en ben benieuwd naar meer insha’Allah.

  Liefs uit België

 11. Raihana zegt:

  Salaam alaikum,

  Leuke blog en winactie, ik doe dan ook graag mee!
  Trouwens erg leuk om steeds een persoonlijk stukje te lezen over de bloggers. Je bent mashallah erg creatief zo te lezen!
  Nog een mooie maand gewenst!

 12. Oem Noeh zegt:

  Assalaamoe alaikoem,

  Ik doe heel graag mee! Dit komt heel goed van pas voor mijn zoontje die hier nu veel mee bezig is.

  P.s. wat een interessante blog heb je maa shaa Allah!

 13. Zainab Umm Abdillaah zegt:

  Wa 3alaykum salaam wa ra7matoellaahi wa barakatoeh,

  Ramadaan mubarak en wat een superleuke winactie!

  Ik doe ook graag mee voor mijn zoontje ♡♡♡

 14. Stevie zegt:

  Salaam alaikum!
  Wauw, heeeel graag doe ik hier aan mee in sha Allah! Dit is zo´n mooi cadeau voor mijn schoonzusje, zij is in verwachting ❤
  Graag wens ik jou een gezegende en mooie maand ❤
  Liefs

 15. Aziema Fatima zegt:

  De Ramadan in de zomerperiode is soms een echte uitdaging, maar alhamdulillaah. Wat fijn dat je ondanks de drukte toch iets weggeeft voor deze Eid actie, prachtige hadith kaarten als ware must-have voor iedere kinderkamer. Ik wens iedereen succes met de actie!

 16. Hafsa zegt:

  Wa3alaikoem assalaaam, ik doe ook graag mee! 🎈
  Vraagje trouwens, wat is er gebeurd met de ingezonden kinderverhaaltjes, ben je daar nog mee bezig? #benbenieeeuwdhaha

 17. Nancy zegt:

  Salaam aleykoem wa rahmatoellah,

  Allereerst wens ik je nog ramadan mubarak!
  Ik heb eindelijk de tijd gevonden om de andere blogs even te lezen.
  En wat een leuke blog heb je geschreven.
  Leuk om te lezen hoe je blog is ontstaan.

  Liefs Nancy

 18. Naoual zegt:

  Assalaamoe ‘Alaykoem,

  Ik vind jouw website zo leuk! Allahuma baarek, wat een creativiteit!
  Ik doe graag mee met de winactie. Ik was al aan het kijken naar welke kaarten in ik onze woonkamer wil ophangen. Maar de XL-kaarten winnen is natuurlijk nog leuker!

  Liefs,
  Naoual

 19. Umm Moussa zegt:

  Assalaamu alaikum wa rahmtullaah,

  Wat leuk om meer over je te lezen haha! Ik wil ook graag meedoen met de winactie. Kaartjes zouden mooi hangen in de nieuwe kamer vd jongens in shaa Allaah!

 20. Mahwish zegt:

  Salaam alaikum sis. Masha Allah jij bent ook lekker creatief, heel leuk zijn de Hadith XL kaarten. Ik maak even een rondje langs iedereen dus ga nu door naar de volgende. Liefs xx

 21. Naima zegt:

  Ik wil heeeeeeel graag meedoen aan deze leuke winactie. Ik heb 3 kinderen en de 4de kan elk moment komen in sha Allah. We zijn heel blij met het activiteitenboekje voor de ramadan. De kinderen hebben er veel plezier in. Djazaak Allahoe gairan hiervoor! De hadith kaarten zouden wij heel graag willen winnen!

 22. Umm Hudayfa zegt:

  Wa alaykum salaam wa rahmatullaahi wa barakaatuh,

  Allahumma baarik, heel leuk om eens te lezen hoe je blog is ontstaan. Moge Allaah al het goede belonen en het zwaar laten wegen op yawm al Qiyaamah. Ik doe ook graag mee met deze winactie in shaa Allaah.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *