DIY: Sok Popje

Een lieve zuster uit een thuisonderwijs groep op WhatsApp deelde vandaag onderstaande tutorial (geluid uit!). En omdat ik niks geplant had en mijn dochters meteen helemaal enthousiast werden zijn we maar meteen aan de slag gegaan!

Het was echt heel makkelijk en je hebt niet persé een naaimachine nodig, wij hebben alles met de hand genaaid. Zie hieronder het resultaat.

De gezichtjes hebben we gewoon leeg gelaten maar hebben wel andere props gebruikt om het leuker te maken. Deze DIY is echt een aanrader voor een regenachtige dag of als je net als ik, geen planning had gemaakt en je kids je meteen gek maken als ze de tutorial zien , lol! En laat vooral weten als je ze ook hebt gemaakt, ik zie graag alle mooie creaties terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *