Juz Amma Tracker

Zomervakantie is voor ons al begonnen en hoewel we natuurlijk genieten van de vrije tijd samen, zorgen we er wel voor dat we datgene wat we afgelopen jaar hebben gememoriseerd herhalen. Om het overzicht duidelijk te houden voor zowel mij als de kinderen heb ik een Tracker gemaakt waarbij ze kunnen bijhouden welke ze hebben gememoriseerd/herhaald. Elke keer als ze een surah af hebben kunnen ze het desbetreffende vakje inkleuren. Voor extra motivatie kun je bijvoorbeeld afspreken dat ze een leuke beloning krijgen als ze de hele juz hebben gememoriseerd/herhaald.

De eerste in de serie van trackers is Juz Amma (30). Komende week zullen Juz 29, Juz 28 en Juz 27 ook volgen inshaaeAllaah. Veel leerplezier!

Juz Amma Tracker – Meisje

Juz Amma Tracker – Jongen

Een reactie op “Juz Amma Tracker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *