Alfabet & Cijfers Posters (FREE!)

Salaamu ‘Alaykum iedereen! Jullie lieten massaal weten via IG & FB dat jullie interesse hadden in de postertjes die ik voor Naïm zijn slaapkamertje had gemaakt, dus hier zijn ze dan!

Ik heb een extra versie toegevoegd met de ECHTE Arabische cijfers. Het is namelijk zo dat de cijfers die wij in het westen gebruiken (1, 2, 3….) eigenlijk de orginele Arabische cijfers zijn, en de “Arabische” cijfers die in veel Arabische landen gebruikt worden (١,٢,٣….), zijn van oorsprong uit India, toch een interessant weetje voor degenen die dit nog niet wisten, wa Allaahu ‘alem.

Ook heb ik een Engelse versie toegevoegd van de cijfers en alle versies zijn A4 formaat en in maar liefst 4 kleuren te downloaden!  Ik zou het super leuk vinden als je het eindresultaat met mij deelt via FB, IG of email. Voor welke kleuren ga jij?

Klik op de poster die je wilt om het pdf document te downloaden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *