Over ons

As Salaamu Alaykum!

Ik ben Umm Naïm, moeder van twee meiden en een ondeugend klein kereltje.

Ik ben Binti & Bunay begonnen als persoonlijke blog nadat ik concludeerde dat er weinig Islamitische activiteiten en materialen in de Nederlandse taal beschikbaar waren. Langzaamaan begint Binti & Bunay zich uit te breiden naar meer dan een blog alleen en inmiddels heb ik een shop geopend waarin ik boekjes, posters en andere leuke en leerzame dingetjes aanbied die de Islamitische opvoeding en educatie ondersteunen in shaae Allaah. Ik vraag Allaah om ons hierin succes te geven, onze intenties zuiver te houden en dit van ons te accepteren als een daad omwille van Hem alleen, Allaahumma ameen!

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Laat dan een reactie achter of neem contact op via het contactformulier in shaae Allaah (alleen zusters)

Jazaakum Allaahu khayran.

Umm Naïm

5 reacties op “Over ons

 1. Chaima zegt:

  Allahumma Barik! Ik was al zo blij met je blog, maar nu je ook een shop hebt is het nog fijner alhamdulillah! Moge Allah er baraka in laten zijn en het laten slagen ameen!

 2. Nesrine zegt:

  Salaam alaikum umm Naïm,

  Hoop dat jij en gezin in goede gezondheid verkeren inshaAllah! Per toeval belandde ik op deze site en vind het helemaal geweldig. Nu zou ik toch wel willen weten of je nog iets met de site doe of niet? Dus of er nog vervolg blogs komen etc. Want, het valt me op dat er geen updates zijn, mits ik goed gekeken heb tenminste ha. Ik wens jullie alvast een gezegende ramadan toe. Masalaam

  • Umm Naïm zegt:

   Wa Alayki salaam wa rahmatullaahi wa barakaatuhu ukhtee Nesrine,

   Jazaaki Allaahu khayran voor je berichtje. Ik heb het afgelopen jaar heel heel erg weinig aandacht kunnen besteden aan mijn blog ivm drukte (gezin, full-time baan etc). Echter, mijn zomervakantie is aangebroken dus ga het de komende periode weer oppakken inshaaeAllaah. Mocht je op zoek zijn naar iets specifieks, let me know! Suggesties zijn altijd welkom.

   Liefs, Umm Naim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *